MEDIABOX

Kòrsou Limpi lesboek en doeboek

April 2021

De afgelopen maanden werkten GreenKidz coördinator Maya Mathias en GreenKidz designer Ivonne Zegveld hard aan het lesboek Kòrsou Limpi, dat samen met een creatief doeboek wordt gelanceerd. De ontwikkeling van dit boek, dat aan alle FO en SO scholen van Curaçao wordt verstrekt, is gefinancierd door Rotary Club Curaçao.

Het lesboek, dat strak gratis in het Nederlands en Papiaments te downloaden is, focust op afval en zwerfvuil. Het biedt leerlingen aan de hand van allerlei concrete voorbeelden en doordenkers handvatten om afval en zwerfvuil te verminderen op Curaçao. Het bijbehorende doeboek bevat allerlei spelletjes, opdrachten, puzzels en kleurplaten om de lesstof te verwerken.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org