MEDIABOX

GreenKidz reclame-spots op TV

September 2021

Om bij de gemeenschap van Curaçao meer awareness te creëren over de problemen rond afval en zwerfvuil, lanceert hetCuracao Tourism Board dit jaar meerdere reclamespotjes tijdens de september schoonmaakmaand. Doel van deze spotjes is het tegengaan van Trash Blindness en het oproepen van burgers om mee te doen aan de jaarlijkse World Clean Up Day.

GreenKidz waardeert het zeer dat zij, samen met partnerorganisatie Carmabi, als groene, educatieve organisatie benaderd is om aan deze spotjes meer te doen. Voor deze gezamenlijke reclamespot werd eind augustus gefilmd bij de Marine Education Center op Piscaderabaai, waar GreenKidz docent Remyson Caldera een les verzorgde voor lokale schoolkinderen over plastic en zwerfvuil. De filmpjes worden op Tv en via social media gedeeld.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org