MEDIABOX

GreenKidz infomercial in de maak

October 2021

Onlangs bracht de filmploeg van CTB een bezoek aan het GreenKidz kantoor op Scharloo. Daar maakten zij  opnames van GreenKidz gastdocenten Cristina Serrano en Remyson Caldera die vertelden over de ontstaansgeschiedenis van de stichting en haar toekomstplannen.

Daarbij benadrukten zij dat GreenKidz  heel bewust de samenwerking zoekt met andere groene organisaties zoals Carmabi en Uniek Curacao om zoveel mogelijk impact te creëren en zoveel mogelijk scholen en leerlingen te bereiken met ons groene gedachtengoed.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org