MEDIABOX

Samenwerking GreenKidz en Stinapa Bonaire

December 2021

In december 2021 bezocht Monique Grol van Stinapa Bonaire GreenKidz op Curaçao om informatie uit te wisselen en te kijken hoe Stinapa en GreenKidz in de toekomst krachten zouden kunnen bundelen om samen natuur- en milieuprojecten te realiseren voor de Caribische jeugd.

Monique houdt zich bezig met natuurbeheer en natuur & milieueducatie voor de Bonairiaanse jeugd. Middelbare scholieren op Bonaire willen graag meer weten over milieuonderwerpen zoals afval, zwerfvuil, plastic soep en recyclen.

GreenKidz zou graag haar lesprogramma’s op dit gebied ook willen aanpassen voor de Bonairiaanse situatie en de Bonairiaanse jeugd en train-de-trainers programma’s willen organiseren om Bonairiaanse leerkrachten en Stinapa rangers te laten zien hoe je de GreenKidz lesmaterialen optimaal gebruikt.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org