MEDIABOX

Unieke Muggenpoppen voor nieuw lesprogramma

May 2022

Op dit moment legt het GreenKidz team de hand aan de laatste kleurrijke lesmaterialen voor nhaar GreenKidz Muggenprogramma ‘Geef muggen geen kans’’. Geholpen door de professionele en creatieve kleermakers van Class Raoul en Miguel maakt GreenKidz 3 prachtige muggenpoppen voor lessen met kleuters om uit te leggen hoe Chikungunya, Dengue en Zika worden verspreid. De muggenpoppen werden dan ook zeer toepasselijk Mama Gunya, Dengueson en Zikaela gedoopt.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org