MEDIABOX

GreenKidz op TV

oktober 2021

Met dank aan CTB, figureren de jonge GreenKidz gastdocenten Remyson Caldera en Cristina Serrano afgelopen maanden in een korte vrolijke TV spot en een wat langere infomercial, waarbij ze vertellen hoe de GreenKidz stichting bijdraagt aan een schoner Curaçao.

De tv spots en informercials maken deel uit van een bredere Tene Korsou Limpi campagne waar GreenKidz graag aan meewerkt. Met deze campagne probeert CTB de lokale bevolking bewuster te maken van de problemen rond afval en zwerfvuil op Curacao en de last die toeristen hiervan ondervinden.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org