MEDIABOX

GreenKidz boeken te koop bij apotheken

januari 2023

We zijn erg blij dat verschillende apotheken (Botika’s) en huisartsenpraktijken op Curacao ons de helpende hand bieden door ons GreenKidz Mosquito activity prevention boek te tonen, te financieren, te verkopen en weg te geven.

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org