MEDIABOX

GreenKidz lanceert Hofi Mango project voor scholen op Banda Bou

april 2023

Op 16 april 2023 vond de kick off plaats van het nieuwe GreenKidz project ‘Bomen zijn belangrijk en bijzonder’. De onderzoekende les voor 20 kinderen van Willibrordus en Jan Kok startte in het sportcomplex van Willibrordus en eindigde in Hofi Mango met een rondleiding door het sprookjesachtige mangobos en een inspirerende meet & greet met Jandino Asporaat.

Lees meer

Het GreenKidz bomenproject wordt straks uitgerold over alle reguliere en speciale scholen van Banda Bou, waarbij ook een prachtig meertalig doeboek wordt gemaakt ‘De bomen van Hofi Mango’ met verhalen over veerkracht en vrijheid, kleurplaten, recepten en spelletjes

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.
Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases
GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org