MEDIABOX

Duurzame sponsoring door Lions Dive

september 2021

Trouwe GreenKidz sponsor Lions Dive start dit najaar een leuke, nieuwe campagne of GreenKidz duurzaam te steunen. In het hotel worden GreenKidz collectebussen. Toeristen die aan het eind van hun verblijf hun overgebleven kleingeld in deze bussen achterlaten, ontvangen hiervoor een GreenKidz kleurboek om mee te nemen naar huis.

Al eerder doneerde Lions Dive Beach Hotel GreenKidz kleurboeken aan het speciaal onderwijs op Curacao en stelde het zalen beschikbaar om GreenKidz lessen te verzorgen voor leerlingen in het funderend onderwijs. Dit nieuwe schooljaar doneert de school Coral Heroes leskisten aan scholen in de buurt en wellicht ook Korsou Limpi lesboeken in het kader van de jaarlijkse World Clean Up day.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org