MEDIABOX

GreenKidz projecten op Aruba

oktober 2021

Afgelopen maanden sprak GreenKidz coördinator Maya Mathias meerdere malen met Egidio Bundel om te onderzoeken of GreenKidz ondersteuning kon bieden bij een mogelijk toekomstig lespakket en lesboek over de Circulaire Economie, waar Aruba naartoe wil.

Op Aruba neemt het bewustzijn over en de behoefte aan een meer duurzame economie toe en verschillende organisaties houden zicht hier actief mee bezig. GreenKidz draagt graag bij aan deze bewustwording vanuit haar jarenlange ervaring met de ontwikkeling van groene educatieve materialen.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org