MEDIABOX

Werken met Rotary in het bredere Caribische gebied

juni 2022

Na 3 prachtige en enorm succesvolle GreenKidz Caribische projecten gefinancierd door de Rotary Club van Curaçao kregen we deze week bezoek van twee Rotary district govenors die meer dan 25 Caribische landen vertegenwoordigen.

Na een inspirerende brainstorm besloten we samen te onderzoeken hoe we via Rotary hybride groen lesmateriaal in 3 talen kunnen maken voor kinderen en scholen in het grotere Caribische gebied en een aanvraag te doen voor wereldwijde subsidies !!!!.

Als stichting zijn we enthousiast en dankbaar dat we de kans krijgen om studenten en scholen in het grotere Caribische gebied te bereiken, dankzij Rotary en vooral onze eigen 2 Rotaryclubs op Curaçao die ons al lange tijd steunen.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org