MEDIABOX

GreenKidz bezoekt school voor speciaal onderwijs

juli 2022

Op 29 juni bezocht het GreenKidz team de Blenchi School om hun nieuwe muggenpreventie programma uit te voeren. De Blenchi school is een school voor speciaal onderwijs in de wijk Otrobanda op Curacao die GreenKidz al vele malen eerder heeft uitgenodigd.

Zij werden vergezeld door Erwin Arkenbout, de vertegenwoordiger van Nederland in de Nederlandse Cariben en zijn vrouw Mariette van Soesbergen die actief deelnamen aan het programma en de GreenKidz docenten prezen om hun enthousiasme en didactische kwaliteiten.

De leerlingen vonden het programma, dat is afgestemd op hun speciale behoeften, erg levendig, interactief en creatief met veel verschillende schoolactiviteiten. Nadat ze alle programma-opdrachten met succes hadden voltooid, ontving elke student zijn/haar eigen muggenpreventiecertificaat.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org