MEDIABOX

GreenKidz bezoekt naschoolse opvang

juli 2022

Op 13 juli was het GreenKidz team uitgenodigd door K’alegria Vakantieplan om hun nieuwe muggenpreventie programma uit te voeren. De jeugdleiders van dit vakantieprogramma voor kinderen in de Bonam buurt van Curacao waren enthousiast om actief deel te nemen aan het programma en het GreenKidz lerarenteam te assisteren.

De 30 kinderen genoten enorm van alle activiteiten en de muggenjacht in de achtertuin en de leiders van het vakantieprogramma vroegen GreenKidz om hen in het komende najaar weer te bezoeken om het GreenKidz programma over zwerfvuil en afval uit te voeren als voorbereiding op de wereldopruimdag die elk jaar in de derde week van oktober wordt georganiseerd.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org