MEDIABOX

GreenKidz wint internationale prijs

juli 2022

In 2021 heeft TUI Care Foundation samen met Stichting GreenKidz de prestigieuze ENERGY GLOBE Award gekregen voor de uitvoering van het Green Teachers and Kids programma voor een schoner Curaçao.👏🏽💪🏾

De ENERGY GLOBE Award is een prestigieuze milieuprijs die jaarlijks wordt toegekend aan projecten die ons milieu redden door persoonlijke actie of campagnes die het belang van duurzaamheid onder de aandacht brengen.

We zijn trots, dankbaar en nederig om zo’n belangrijke prijs te ontvangen! 🎖️

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org