MEDIABOX

GreenKidz wint twee prijzen!

juni 2023

GreenKidz wint twee prijzen in het voorjaar van 2023
Op 16 mei won de GreenKidz Foundation een eerste prijs binnen de eiland-brede Butterfly Effect competitie van het bedrijf I AM Recruitement, Training en HR-support. Op 30 mei volgde de officiële brief van de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad (VNW) dat GreenKidz wederom een prijs gewonnen had. Dit keer vanuit het Prinsjesdag Scholierenproject op Curaçao.Maya Mathias, GreenKidz coördinator, reageert verheugd. Dit zijn twee mooie opstekers voor ons team!

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org