MEDIABOX

GreenKidz en Avila werken samen aan reef care awareness

juni 2023

Op 21 juni 2023 verzorgde GreenKidz haar Coral Heroes programma in Avila Beach Hotel. Met levendige presentaties, interactieve spellen en creatieve knutselopdrachten leerden de 19 leerlingen uit groep 7 van Klein College hoe mooi en bijzonder het koraalrif van Curaçao is en hoe je er op een verantwoordde wijze van kunt genieten.

Lees meer

GreenKidz is heel blij dat Avila Beach Hotel vanaf 2023 een duurzame sponsorrelatie met GreenKidz ambieert, waarin Avila de GreenKidz Foundation met een vast jaarlijks bedrag sponsort en minstens 2 x per jaar reguliere en speciale scholen voor een coral heroes les ontvangt.

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org