MEDIABOX

GreenKidz actief op Day of play

oktober 2023

Afgelopen zaterdag nam GreenKidz deel aan de play fair van het Curaçaos Kindermuseum om de jaarlijkse Day of Play te vieren met allerlei speelse en educatieve activiteiten. Samen met andere lokale jeugdorganisaties was GreenKidz uitgenodigd om in de prachtige bomentuin van het museum een eigen stand op te zetten met leuke groene activiteiten voor kinderen en hun ouders.

Lees meer

Het is de bedoeling dat deze play fair jaarlijks georganiseerd wordt op de wereldwijde ‘Day of Play’  als een fundraiser voor educatieve museumactiviteiten waarbij GreenKidz gaat onderzoeken hoe zij komend schooljaar meer leuke activiteiten kan aanbieden in samenwerking met het Curacao Kindermuseum.

 

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org