MEDIABOX

GreenKidz doet weer mee aan World Clean Up Day

september 2023

Op 16 september 2023 nam GreenKidz gastdocent ‘Remyson Caldera’ weer deel aan de jaarlijkse World Clean Up Day, waar dit jaar weer ruim  2.000 vrijwilligers aan meededen. Samen met een team van gedreven jongeren ruimde Remyson zwerfvuil op uit de mondi om zo een steentje bij te dragen aan een schoner Curaçao.

Lees meer

GreenKidz neemt al sinds 2015 deel aan clean up activiteiten met leerlingen uit het funderend en voortgezet onderwijs. In de aanloop naar deze jaarlijkse clean up dag verzorgde GreenKidz dit jaar mooie interactieve lessen op de VSBO school in Parera, die valt onder het onder het schoolbestuur van het VPCO (Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs).

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org