MEDIABOX

Geslaagd Awardfeest

augustus 2020

Op vrijdag 21 augustus 2020 sloot de GreenKidz Foundation haar driejarige GreenTeachers Caribbean project feestelijk af. Onder het genot van groene champagne en lekkere hapjes werd in Parke Leyba in Sharloo voor de derde en laatste keer het GreenTeachers Award uitgereikt.

De award, een prachtige gerecycled beeldje van het GreenKidz logo, werd uitgereikt aan Tisjaira Martina, Shurienne Merien, Thaina Merencia, Rachelle Jansen en Nishanty Fraai. Zij maakten de beste instructiefilm over de begrippen Reduce, Refuse, Recycle & Reuse voor het funderend onderwijs.

Hun instructie- video getiteld de droom blonk uit in originaliteit en creativiteit waarbij een jong kind over bovennatuurlijke krachten beschikt en volwassenen streng aanmaant om hun troep niet als zwerfvuil te laten slingeren in de natuur maar netjes weg te gooien in de vuilnisbak.

Bekijk hier de winnende instructie video die te gebruiken is als modern en gratis digitaal lesmateriaal voor alle scholen op Curaçao.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org