MEDIABOX

Nieuwe website

september 2020

In de week van de World Clean Up Day,op 19 september, ging de vernieuwde website van de GreenKidz Foundation live. Deze website, gesponsord door Rotary Club Curaçao, bevat een groot aantal kleurrijke en tweetalige lesmaterialen die voor iedereen gratis en eenvoudig te downloaden zijn.

De website met prachtig foto- en filmmateriaal, werd gebouwd door Rianne Hellings van Kuki+Ko en vormgegeven door Ivonne Zegveld van I Design. Maya Mathias, copywriter en GreenKidz coördinator bedacht de teksten en de websitestructuur.

De afgelopen 5 jaren timmerde GreenKidz hard aan de weg. De stichting bereikte duizenden leerlingen en honderden leerkrachten in het funderend en voortgezet onderwijs met lesprogramma’s over plastic en recycling, persoonlijke hygiëne en het belang van inheemse bomen voor Curaçao.

Alle GreenKidz lesmaterialen zijn via de website gratis beschikbaar gesteld aan de gemeenschap van Curaçao. Vanuit haar motto Changing de mindsets of generations en slogan Moving towards a Greener, Cleaner & Healthier Curaçao, hoopt GreenKidz dat deze materialen grif worden gebruikt!

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org