MEDIABOX

Nieuwe hoofdsponsor

augustus 2020

Met een zeer gulle donatie van ANG 75.000 werd Rotary Club Curacao vanaf 2020 de hoofdsponsor van de GreenKidz Foundation. De donatie werd opgehaald tijdens de Curacao Challenge Fundraiser van mei 2019 en wordt besteed aan 3 projecten, te weten:

  1. Het actualiseren en uitbreiden van de huidige greenkidz website (www.greenkidz.org)
  2. Het ontwikkelen van het digiboek Kòrsou Limpi
  3. Het ontwikkelen van een lesprogramma, inclusief werkboek en E-Learn over de muggen-gerelateerde infectieziekten Chikungunya, Dengue en Zika

De donatie wordt in tranches overgemaakt en de drie projecten worden allen binnen het nieuwe schooljaar afgerond, waarbij zowel de website, het digiboek als het nieuwe lesprogramma gratis beschikbaar worden gesteld aan elke school, leerling en docent in de Dutch Caribbean.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org