MEDIABOX

Speciaal Onderwijs blij met GreenKidz

februari 2022

Begin februari gaf het GreenKidz team maar liefst 1.000 Kòrsou Limpi lesboeken weg aan het speciaal onderwijs op Curaçao. Het drukwerk werd mogelijk gemaakt door ruim 100 donateurs uit Curaçao en Nederland en alle boekjes werden persoonlijk bij elke school langsgebracht. Dat leidde tot veel vrolijkheid bij leerlingen en dankbaarheid bij docenten zoals je op onderstaande foto’s goed kunt zien.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org