MEDIABOX

Nieuwe lesmaterialen gelanceerd

maart 2022

Dit voorjaar lanceert GreenKidz een nieuw lesprogramma getiteld ‘Geef muggen geen kans’. Hiervoor is prachtig lesmateriaal ontwikkeld in de vorm van posters, spelletjes, puzzels, kleur- en kijkplaten en 5 tweetalige e-learns. Dit materiaal wordt binnenkort op de website toegankelijk gemaakt en op 3 lokale scholen uitgetest.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

 

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org