MEDIABOX

GreenKidz muggenprogramma voor speciaal onderwijs

september 2023

Op 21 september 2023 verzorgde GreenKidz een interactief lesprogramma ‘Geef muggen geen kans’ op de Blenchi School. Deze school voor leerlingen in het speciaal onderwijs had GreenKidz uitgenodigd om de leerlingen meer te vertellen over hoe zij muggenbroedplaatsen konden opsporen en muggengerelateerde infectieziekten konden voorkomen.

 

 

Stichting GreenKidz is in 2015 opgericht met als doel ‘De mindset van generaties veranderen’. In de afgelopen jaren hebben we duizenden leerlingen en honderden leerkrachten bereikt met moderne, meertalige milieueducatie. De komende jaren richten we ons op jongeren in heel Caribisch Nederland met innovatieve natuur- en milieueducatie en (digitale) leerprogramma’s.

Download here our KvK extract
Download here our mission-document
Download here our vision-document
Download here our annual report
Download here our team-document
Download here our media releases

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org