MEDIABOX

GreenKidz bedankt groene partners

September 2021

Onlangs ontving GreenKidz een heel aantal groene partners op het prachtige buitenterras van Hofi Cas Cora. Onder het genot van een heerlijk drankje en hapje kon iedereen, die aan het Korsou Limpi boek had meegewerkt, kennis nemen van het eindresultaat.

Het Korsou Limpi lesboek en bijbehorende doeboek gaan over afval en zwerfvuil en wat je hier heel concreet aan kunt doen. In het boek zijn bewust veel voorbeelden van lokale rolmodellen, kunstenaars en ondernemers opgenomen die laten zien hoe je de principes van Reuse, Reduce, Recycle en Refuse succesvol toepast in het leven van alledag.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org