MEDIABOX

Samenwerking met de Loyd Meza Foundation

January 2021

In januari 2021 rondden GreenKidz en Carmabi een zeer succesvolle kerstcampagne af, waarin zij onder bedrijven en particulieren geld inzamelden voor hun Coral Heroes project. Dit project vergroot coral awareness en stimuleert lokale schoolkinderen om verantwoord van het koraalrif te genieten.

Om lokale kinderen te laten zien hoe prachtig de onderwaterwereld van Curaçao is en hoe mooi je er kunt zwemmen, duiken en snorkelen stelt de Loyd Meza stichting hun documentaire Curaçao Underwater Kunuku aan alle scholen beschikbaar, voorzien van een Papiamentu voice over.

GreenKidz en Carmabi zijn ontzettend blij met deze samenwerking en zullen nu zorgen dat de unieke documentaire in het Coral Heroes lespakket wordt geïntegreerd, waarbij leerlingen met behulp van kijkopdrachten worden uitgedaagd om de film goed te bekijken en te analyseren.

 

 

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org