MEDIABOX

Vliegende start voor GreenKidz en KLM

December 2021

Begin december 2021 vond een inspirerend kennismakingsgesprek plaats tussen GreenKidz en de KLM. GreenKidz Coördinator Maya Mathias sprak met Dirk Buitelaar, de nieuwe manager van Air France/KLM voor het Caribisch Gebied, en met Dulce Matos, die zich bezighoudt met communicatie en PR.

Samen met de KLM, onderzoekt GreenKidz komend jaar hoe KLM met een mogelijke sponsoring bij kan dragen aan meertalige milieu-lesmaterialen voor alle Caribische eilanden waar KLM op vliegt. Dat betekent dat GreenKidz haar grenzen verlegt en zich niet meer alleen focust op Curaçao, maar ook op Aruba, Bonaire Sint Maarten en Suriname.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org