MEDIABOX

Teachers happy hour groot succes

August 2021

Op 21 augustus 2021 organiseerden GreenKidz en Carmabi een gezamenlijk Happy Teachers Hour op het Marine Education Center bij Piscadera Baai. Tijdens dit happy hour konden leerkrachten van alle 70 FO en SO scholen op Curacao gratis lespakketten op halen voor hun school en genieten van een hapje en een drankje op het strand.

GreenKidz en Carmabi waren zeer tevreden over de massale opkomst en leerkrachten gingen blij naar huis met tassen vol lesmaterialen over natuur- en milieuonderwerpen op Curaçao. Scholen ontvingen onder andere het prachtige lesboek Korsou Limpi over afval en zwerfvuil en het Coral Heroes lespakket met posters, stripboeken en een mooie docentenmap.

Ook kreeg elke school een prachtig Nos Ambiente lespakket met lessen voor groep 1 t/m 8 over de unieke Curaçaose natuur. In dit pakket zaten memory en kwartetspellen, kompassen, leerlingboekjes, een docentenhandleiding en een grote stapel geplastificeerde kijkplaten op A3-formaat. Door de grote opkomst konden niet alle scholen alle lesmaterialen meenemen. Die krijgen zij alsnog toegestuurd.

In 2015 werd de GreenKidz Foundation opgericht met als doel ‘Changing the mindset of generations’. In de afgelopen jaren bereikten wij duizenden leerlingen en honderden leerkrachten met modern, meertalig milieu-onderwijs. De komende jaren richten wij ons op jongeren in de hele Dutch Caribbean met vernieuwend natuur- en milieuonderwijs en (digitale) leertrajecten.

Download hier ons KvK uittreksel
Download hier ons missie-document
Download hier ons visie-document
Download hier ons jaarverslag
Download hier ons team-document
Download hier onze mediaberichten

GreenKidz Foundation | Kaya Abrahamsz 21 | MCB nr.: 27502502 | +5999 528-0445 | maya@greenkidz.org